hartelijke zorg en verpleging in uw vertrouwde omgeving

Woon je thuis en heb je verpleegkundige zorg nodig? Zoek je hulp voor hygiënische zorgen, wondzorg, klaarzetten van medicatie, insulinetherapie, …  
Phebe Thuiszorg komt langs in jouw vertrouwde omgeving, regio Kortrijk, en biedt de kwalitatieve zorg die je nodig hebt. Ons team aan enthousiaste zorg- en verpleegkundigen staat garant voor warme zorg op maat bij jou thuis.
Met onze kwalitatieve zorgverlening streven we ernaar dat je zo lang mogelijk in je thuisomgeving kan blijven.

We werken met referentieverpleegkundigen: dit zijn gespecialiseerde deskundigen in hun vakgebied. Heb je vragen over thuiszorg of andere thuiszorgdiensten? Ook dan staat Phebe voor je klaar met de nodige informatie. We helpen graag zoeken naar de best mogelijke dienstverlening.  

Wist je trouwens dat we deel uitmaakt van Groep Zorg H. Familie? Als patiënt van Phebe Thuiszorg krijg je daardoor voorrang voor een verblijf in onze assistentiewoningen of één van onze woonzorgcentra.

respectvolle kwaliteitszorg

Phebe Thuiszorg is als thuisverplegingsdienst van Groep Zorg H. Familie het voorbije jaar 2 keer in de prijzen gevallen. Voor de 2e maal op rij behaalde de thuiszorgorganisatie het officiële 3 sterren-label van Mederi, de grootste erkende dienst voor zelfstandige thuisverpleging. Daarnaast kreeg Groep Zorg H. Familie en dus ook Phebe Thuiszorg, het kwaliteitslabel van Qualicor Europe, een organisatie gespecialiseerd in de kwaliteits- en veiligheidscontrole van zorginstellingen. En dat als eerste in België! We werden doorgelicht op verschillende domeinen waarbij de kwaliteit van zorg voor onze patiënten de rode draad vormt. Phebe Thuiszorg streeft er dagelijks naar de best mogelijke warme zorg te bieden met aandacht voor de eigenheid van de hulpvrager.

Onze diensten

verpleegkundige zorg

specifieke technische zorg

multidisciplinaire zorg

ouderen- en geestelijke gezondheidszorg

de verpleegkundigen werken mensgericht, de normen en de waarden van de patient komen op de eerste plaats. ze zien erop toe dat de patienten zolang mogelijk in hun warme nest kunnen blijven wat wel belangrijk is voor de mensen.

Student - Phebe thuiszorg

we zagen onze papa in de beste handen met mensen die hem verzorgden als was het hun eigen vader. de manier waarop ze met onze papa omgingen is onbeschrijfelijk , het was zo mooi om te zien. voor ons was het een hele steun en opluchting.

Anoniem - kinderen van een patiënt

het was een stage plaats waarin kwaliteitsvolle zorg uitgevoerd wordt, de visie van phebe wordt door de verpleegkundigen effectief toegepast in de praktijk.

Student - Phebe thuiszorg

het team van phebe is een hechte groep, die er dagelijks staat voor elkaar en de patienten. wederzijds respect dragen wij hoog in het vaandel. elke dag geef ik alles van mezelf om een kwalitatieve zorg te geven aan de patienten.

Katrien Demuynck - Medewerker

de patienten worden verpleegd met een warm hart, de inspraak van de patient wordt gerespecteerd. de verpleegkundigen nemen de tijd om een babbeltje te hebben met hun patienten.

Student - Phebe thuiszorg

De verpleegkundigen werken mensgericht, de normen en de waarden van de patient komen op de eerste plaats. Ze zien erop toe dat de patienten zolang mogelijk in hun warme nest kunnen blijven wat wel belangrijk is voor de mensen.

Student - Phebe thuiszorg

We zagen onze papa in de beste handen met mensen die hem verzorgden als was het hun eigen vader. De manier waarop ze met onze papa omgingen is onbeschrijfelijk , het was zo mooi om te zien. Voor ons was het een hele steun en opluchting.

Anoniem - kinderen van een patiënt

Het was een stage plaats waarin kwaliteitsvolle zorg uitgevoerd wordt, de visie van Phebe wordt door de verpleegkundigen effectief toegepast in de praktijk.

Student - Phebe thuiszorg

Het team van Phebe is een hechte groep, die er dagelijks staat voor elkaar en de patienten. Wederzijds respect dragen wij hoog in het vaandel. Elke dag geef ik alles van mezelf om een kwalitatieve zorg te geven aan de patienten.

Katrien Demuynck - Medewerker

De patienten worden verpleegd met een warm hart, de inspraak van de patient wordt gerespecteerd. De verpleegkundigen nemen de tijd om een babbeltje te hebben met hun patienten.

Student - Phebe thuiszorg

wist je dat?

Na thuisbezoek en gesprek met de zorgcoördinator stemmen wij als team onze verpleegkundige zorgen af, aan uw specifieke zorgnoden.
lees meer

wist je dat?

veel mensen vermoeide benen, varices of zwelling van de onderbenen hebben?
lees meer

Nieuws

Wist je dat?

Na thuisbezoek en gesprek met de zorgcoördinator stemmen wij als team onze verpleegkundige zorgen af, aan uw specifieke zorgnoden.

lees meer

Wist je dat?

veel mensen vermoeide benen, varices of zwelling van de onderbenen hebben?

lees meer